fbpx

Livrare si retur

  1. Livrare

Producția și livrarea se realizează în aproximativ 2-6 zile lucrătoare, în funcție de numărul de produse personalizate, comandate. Livrarea se va realiza prin intermediul serviciului de curierat rapid. În funcție de zona de expediție și greutate, căutăm pentru tine cel mai rapid și sigur transport, să te poți bucura în cel mai scurt timp de produsele comandate. 

Costul transportului este GRATUIT pentru toate produsele din categoriile TRICOURI / TOTE BAGS / ROCHII 

  1. Retur

Persoanele fizice sau juridice care comandă produse aflate pe stoc, fără a alege opțiunea de personalizare, au dreptul la retur în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Costul transportului va fi suportat de către client.

Toate produsele personalizate la cerere / conform graficii alese de către clienți, fac excepție de la dreptul de retur prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă.

Te rugăm sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la curier si sa le mentionezi daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj, completând formularul anexat: