fbpx

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, DC Printez SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Colectăm orice informație care identifică sau poate indentifică o persoană fizică sau juridică.

DC PRINTEZ SRL prelucrează următoarele categorii de date cu caracter personal:

  •  informaţii de identificare și de contact: nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă de domiciliu, adresă de contact, nume / date firmă care este înregistrată în platformă sau care lansează o comandă pe site-ul www.dcprintez.ro sau pe rețele de socializare ale DC PRINTEZ SRL.
  • Informații despre produse comandate, mărimi, culori, comenzi, retururi, stocuri
  • Serie și număr act de identitate / CUI firmă pentru emiterea facturilor fiscale

Scopul colectării datelor este: crearea de conturi pentru realizarea comenzilor online, emiterea facturilor fiscale necesare expedierii produselor comandate online, telefonic, pe email sau a expedierii materialelor informaționale cu privire la oferte sau alte informări, atât online cât și prin intermediul serviciilor de curierat agreate.

Refuzul dvs. de a ne furniza datele necesare înregistrării / facturarii, ne rezervă dreptul de a anula comanda.Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, la adresa de email: dcprintez@gmail.com.

 DC PRINTEZ SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnată și datată, ce va fi trimisa prin poștă la adresa: DC PRINTEZ SRL, str. Viilor nr. 54, camera 2, Slobozia, Ialomița.

DC PRINTEZ SRL își rezervă dreptul de a solicita și alte date necesare pentru desfășurarea activității sale, strict în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Ultima actualizare: ianuarie 2020