fbpx

Termeni si conditii

Vizualizarea magazinului electronic DC Printez SRL cât și plasarea unei comenzi online pe acest magazin virtual implică acceptarea termenilor și a condițiilor de mai jos, de către cumpărător.

 

VÂNZĂTOR – site-ul www.dcprintez.ro, deținut de DC PRINTEZ SRL, care prin intermediul acestui site oferă spre vânzare produse și servicii.

 

CUMPĂRĂTOR – persoana fizică sau juridică care accesează  serviciile DC Printez SRL și care, înainte de a plasa o comanda trebuie sa fie de acord cu aceste termene și contiții.

 

MAGAZIN VIRTUAL – www.dcprintez.ro și tot conținutul care se afla pe acest portal este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor

 

Comenzi si produse:

Plasarea unei comenzi pe www.dcprintez.ro reprezinta încheierea unui contract la distanță între vanzator si cumparator, în care vânzătorul se obliga sa livreze produsele alese (cu sau fără personalizare, în funcție de alegerea cumpărătorului), iar cumpăratorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii efectuate, împreună cu serviciile de grafică și transport (unde este cazul).

Toate preturile prezentate in acest magazin electronic sunt exprimate in RON, si contin TVA. Nu exista o limita minima de comanda, cumărătorul având obligația de a suporta taxele de curierat.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica preturile afisate pe site, in orice moment cnd consideram ca este necesar, fără a modifica comenzile existente în lucru. Toate produsele care se vor comanda online vor avea prețul la zi al acestuia. Pentru alte prețuri sau oferte speciale, vă rugăm să ne trimiteți în secțiunea contact – link catre formularul de contact

Pretul valabil si care trebuie achitat de catre cumparator, este pretul care este afisat in cosul de cumparaturi, inainte de a apăsa butonul de finalizare comandă. 

Costul transportului nu este inclus în pret (decât în cazurile menționate în secțiunea Livrare și retururi – link), el va fi afișat separat pe factura, si inainte de a fi plasata comanda pe site, de catre client.

 

DC Printez SRL încearcă sa prezinte cat mai exact culorile, dimensiunile si descrierile produselor listate pe site. Vă rugăm să luați în considerare faptul că unele culori pot fi distorsionate din cauza monitorului / ecranului pe care le vizualizați

 

DC Printez SRL își rezervă dreptul de a refuza o comanda daca produsul nu se afla pe stoc, sau daca s-a strecutat o eroare in descrierea produsului. Astfel de probleme vor fi soluționate prin intermediul e-mailului.

 

Oricare dintre termenii și condițiile de mai sus pot fi modificate fără o notificare prealabilă a cumpărătorului.

 

DC PRINTEZ S.R.L.

Sediu social (nu reprezintă magazin de desfacere): str. Viilor nr. 54, camera 2, Slobozia, Ialomița

CUI 41183495

E-mail: dcprintez@gmail.com